Οι πιο «καυτές» παρουσίες της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι (pics)

Gazzetta team
Οι πιο «καυτές» παρουσίες της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι (pics)
Εκεί που οι πρωταγωνίστριες είναι δίμετρες καλλονές.

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι είναι το γεγονός των ημερών και όλοι όσοι ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στη γαλλική πρωτεύουσα. Αστέρες του Χόλιγουντ, διάσημοι τραγουδιστές και φυσικά δίμετρα μοντέλα έκλεψαν την παράσταση και τα φλας των φωτογράφων.



Πρώτη και καλύτερη η Ριάνα, η οποία πήγε να παρακολουθήσει τις επιδείξεις και να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της μόδας. Βέβαια απογοήτευσε το αντρικό κοινό, καθώς ντύθηκε περισσότερο απ' ότι συνηθίζει.



Ευτυχώς που υπάρχει και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η οποία απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με ένα λευκό μίνι φόρεμα που άφηνε εκτεθειμένα τα υπέροχα πόδια της.





Λευκό σέξι φόρεμα επέλεξε και η Ντούσεν Κρόες, η οποία κατευθύνεται σε πάρτι γνωστού οίκου μόδας.





Το γύρο του πλανήτη έκαναν και οι φωτογραφίες της Μπέλα και Τζίτζι Χαντίτ, με τα ντεκολτέ τους που τόνιζαν το υπέροχο μπούστο τους.




Εβδομάδα μόδας χωρίς Καρντάσιαν γίνεται; Δεν γίνεται. Το παρόν έδωσε η Κένταλ Τζένερ, μοντέλο και ετεροθαλής αδερφή της πληθωρικής Κιμ Καρντάσιαν.




Φυσικά τα μοντέλα δεν πήγαν στο Παρίσι μόνο για διασκέδαση, αλλά και για δουλειά, καθώς οι περισσότερες περπάτησαν στα catwalk των διασημότερων οίκων μόδας του κόσμου.





Πηγή: protothema.gr