Αποδέχθηκε την τοποθέτησή του σε μη εκλόγιμη θέση ο Αλέξης Μητρόπουλος

Gazzetta team
Αποδέχθηκε την τοποθέτησή του σε μη εκλόγιμη θέση ο Αλέξης Μητρόπουλος
«Δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε μη εκλόγιμη θέση στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει υποψήφιος ο Αλέξης Μητρόπουλος, όπως είπε ο ίδιος σήμερα στο Mega, ανατρέποντας την εντύπωση που είχε δημιουργήσει πως δεν θα αποδεχόταν την πρόταση να κατέβει στην τελευταία θέση της λίστας.

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Με δηλώσεις του ο κ. Μητρόπουλος είχε δώσει την αίσθηση πως δεν θα το αποδεχόταν και δεν θα κατέβαινε στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας ωστόσο στο Mega το πρωί αποκάλυψε το sms που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα στο οποίο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έγραψε: «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος».

«Θέλω να δείξω με ανωτερότητα πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι, αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος και στην κάλπη, δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό θα παραμείνω», εξήγησε.

Είπε πάντως πως η θέση είναι τιμητική για τον ίδιο αλλά όχι για την ηγεσία του κόμματος.

Πηγή newsbeast.gr