Οι τελευταίες πληροφορίες για τα ονόματα στα ψηφοδέλτια

Gazzetta team
Οι τελευταίες πληροφορίες για τα ονόματα στα ψηφοδέλτια
«Γράφουν και σβήνουν» ονόματα στελεχών, «μετεγγραφών» και νέων ονομάτων στα ψηφοδέλτια τα κομματικά επιτελεία, καθώς οριστικοποιούνται τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα κατέβουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, σε Κουμουνδούρου και Συγγρού εξετάζονται όλες οι επιλογές, προκειμένου να ενισχυθούν κατά το μέγιστο δυνατό οι δυνατότητες των δύο διεκδικητών της πρώτης θέσης να προσελκύσουν νέους ψηφοφόρους και να συσπειρώσουν το κοινό που τους ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές.

Στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν μια - μια τις λίστες σε κάθε εκλογική περιφέρεια επιχειρώντας να υπάρξει ομοιογένεια στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις υπουργοί, που στήριξαν μέχρι τέλους την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Α΄ Αθήνας, στις πρώτες θέσεις θα βρίσκονται ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενώ η Ράνια Αντωνοπούλου θα είναι στην τέταρτη θέση που θεωρείται εκλόγιμη. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μετακινείται εκτός απροόπτου στη Β΄Αθήνας γα να μπει στην επόμενη Βουλή.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια υπάρχουν πολλές κενές θέσεις λόγω αποχωρήσεων και μετακινήσεων στη Λαϊκή Ενότητα. Θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας φαίνεται ότι αποκτά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας αλλά και οι καθηγητές Κωνσταντίνος Βεργόπουλος και Κώστας Δουζίνας.

Στη Νέα Δημοκρατία ο Ευ. Μεϊμαράκης αποφάσισε να είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια του Ηρακλείου ωστόσο θα κρατήσει την έδρα της Β΄Αθήνας ώστε να μην εμποδίσει ούτε την πορεία του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε την ένταξη στο κόμμα του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Δαμαβολίτη, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Φήμες που ήθελαν τον Αλέκο Παπαδόπουλο αλλά και την Άννα Διαμαντοπούλου να συζητούν τη Νέα Δημοκρατία διαψεύδονται κατηγορηματικά και από τους δύο.

Στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού εντάσσεται η Ρίκα Βαγιάνη, ενώ στα νέα ονόματα στις λίστες του κόμματος περιλαμβάνονται η δημοσιογράφος Λίλα Βόγλη, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και οι πρώην καλαθοσφαιριστές Κώστας Παταβούκας και Μέμος Ιωάννου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης είναι προγραμματισμένο να παρουσιάσει την Παρασκευή στις 13.00 τις εκλογικές του λίστες στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι.

Πηγή: ethnos.gr