Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό! (pics)

Gazzetta team
Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό! (pics)
Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό και ο απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε!

Η Μαίρη Συνατσάκη πέρασε μία γεμάτη χρονιά με πολλές αλλαγές. Στο φινάλε της σεζόν πόζαρε για την ειδική έκδοση "Summer at medditerranean Cosmos" που κυκλοφορεί με το περιοδικό “Close up” και έκανε τον δικό της απολογισμό.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε αυτό που την κέρδισε στο θέατρο και την είδαμε φέτος να πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Αχ!” της ομάδας Bijoux de Kant ήταν “η ελευθερία που αισθάνεσαι”.



Για την συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 οφείλει την απροβλημάτιστη, όπως την χαρακτηρίζει, χρονιά που πέρασε. “Έχουμε περάσει φανταστικά, έχουμε γελάσει πάρα πολύ, έχουμε υπάρξει μέσα σε εντάσεις με αξιοπρέπεια, θεωρώ, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εννοώ εντάσεις μπροστά στις κάμερες, γιατί πίσω από τις κάμερες δεν θυμάμαι καμία”, εξηγεί.

Για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε ότι δεν έχει ζήσει ακόμα έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είναι κάτι που θα ήθελε να της συμβεί.



Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, εκκρεμεί μία συζήτηση με το κανάλι για την απογευματινή ζώνη η οποία δεν έγινε μέχρι τώρα λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα το περάσει κάνοντας περιοδεία με την παράσταση και κάποια μαθήματα υποκριτικής έτσι ώστε να βελτιωθεί όσο περισσότερο μπορεί.

Τη φωτογράφιση αναδημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Πηγή: tlife.gr