Τη βοήθεια της Λευκωσίας ζήτησε ο Τσίπρας

Gazzetta team
Τη βοήθεια της Λευκωσίας ζήτησε ο Τσίπρας
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «η ανταπόκριση φυσικά ήταν θετική και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, έτσι ώστε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα, το οποίο να οδηγεί σε πρόγραμμα για την Ελλάδα...»

H ελληνική κυβέρνηση, δια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε χθες, Τρίτη, τη βοήθεια της Λευκωσίας, σε σχέση με το αίτημα που υπέβαλε η Ελλάδα στους «θεσμούς», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κύπριος κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «με αφορμή τη χθεσινή συνεδρία του Eurogroup, η ελληνική κυβέρνηση, δια του Έλληνα Πρωθυπουργού, ζήτησε τη βοήθεια της Λευκωσίας στη νέα προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης με το αίτημα που υπέβαλε».

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «η ανταπόκριση φυσικά ήταν θετική και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, έτσι ώστε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα, το οποίο να οδηγεί σε πρόγραμμα για την Ελλάδα, κάτι που θα διασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και το σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που είναι και επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης».

Πηγή: protothema.gr