Ξεμένουν από καύσιμα και τα λεωφορεία
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη προς τους δημότες του, το ΚΤΕΛ - λόγω των εκτάκτων συνθηκών στη χώρα και τη δυσκολία προμήθειας καυσίμων - μειώνει τη συχνότητα δρομολογίων.
Αλλαγή στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης. Η διέλευσή των λεωφορείων θα γίνεται ανά μία ώρα, αντί για τριάντα λεπτά, που ήταν μέχρι σήμερα!
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου, πρόκειται για τα δρομολόγια:
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΑΘΗΝΑ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΘΗΝΑ
«Ο Δήμος Μαρκοπούλου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, για την προσπάθεια εξασφάλισης πρόσθετων δρομολογίων σε ώρες αιχμής, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.
Πηγή: iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τεράστια γκάφα Βελόπουλου: Παρουσίασε φωτογραφία της Lady Gaga ως «υλικό» του φακέλου Επστάιν (vid)
- Υπόθεση κατασκοπείας στις Ένοπλες Δυνάμεις: Σε κρίσιμη θέση ο στρατιωτικός – Προσπάθησε να στρατολογήσει και άλλους
- Η viral στιγμή του Νατσιού, ο φέρελπις πρύτανης και το μοναδικό πράγμα που ενώνει Σαμαρά-Καρυστιανού
