Ραγκούσης: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας»

Gazzetta team
Ραγκούσης: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας»
Πώς σχολίασε ο πρώην υπουργός τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ.

Τη χθεσινοβαρδινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ σχολίασε μέσω του Twitter του ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί δημόσια στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον «αρρωστημένα εγωπαθή». Αναφερόμενος στην απάντηση του κ. Τσίπρα σχετικά με το τι θα κάνει σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός έσπευσε να γράψει πως «του -πρωθυπουργού- του ξέφυγε η αλήθεια».


«Του ξέφυγε η αλήθεια.Την ώρα που οδηγεί την Ελλάδα στη διάλυση και τους Έλληνες στον εξευτελισμό αυτός έχει στο μυαλό του μόνο τον εαυτό του» είναι το tweet του κ. Ραγκούση, ο οποίος συνέχισε γράφοντας: «Η χώρα έχει μπλέξει με έναν αρρωστημένα εγωπαθή. "Αν ο λαός θέλει έναν πρωθυπουργό ταπεινωμένο..., ας διαλέξει έναν, δεν είμαι εγώ"».



Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας στο ενδεχόμενο ο λαός να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα δεν άφησε πολλά περιθώρια για την ερμηνεία των προθέσεών του: Είπε ότι θα σεβαστεί τη λαϊκή ετυμηγορία και θα δρομολογήσει τις διαδικασίες, ώστε η απόφαση των ψηφοφόρων να γίνει νόμος του κράτους. Και ότι ο ίδιος δεν είναι «πρωθυπουργός παντός καιρού», άρα θα αποχωρήσει ανοίγοντας το δρόμο για πολιτικές εξελίξεις, ίσως και εκλογές. Σε άλλο σημείο μάλιστα ήταν πιο κάθετος: «Αν ο λαός θέλει έναν πρωθυπουργό ταπεινωμένο και εξευτελισμένο, ας διαλέξει έναν. Υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν είμαι εγώ» και ξεκαθάρισε: «Αν ο λαός θέλει σχέδια λιτότητας που δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι, θα σεβαστούμε την επιλογή, δεν θα την υπηρετήσουμε εμείς».

Πηγή: protothema.gr