Μετανιωμένος Χρυσαυγίτης ο... φιδοκτόνος! (vids&pics)

Gazzetta team
Μετανιωμένος Χρυσαυγίτης ο... φιδοκτόνος! (vids&pics)
«Ελπίζω να "ξυπνήσει" κι άλλος κόσμος με αυτό το θέμα της Χ.Α.», δήλωσε ο μετανιωμένος Χρυσαυγίτης Άκης ο Σερραίος, για την εμπλοκή του με τη νεοναζιστική οργάνωση.

Είναι ο ήρωας της διπλανής πόρτας. Είναι ο μαχητής που θέλει κάθε πόλη, κάθε περιοχή, κάθε σπίτι να έχει. Είναι ο Έλληνας Ράμπο και εξολοθρευτής μαζί, καθώς στο πέρασμά του τα φίδια τρέχουν να κρυφτούν. Ναι σωστά καταλάβατε, μιλάμε για τον έναν και μοναδικό Άκη τον Σερραίο ή αλλιώς τον φιδοκτόνο.

Ο ήρωάς μας, είχε κάνει ένα λάθος στην ζωή του, που δεν ήταν άλλο από την ενασχόλησή του με την Χρυσή Αυγή. Το καλό για τον ίδιο είναι πως κατάλαβε το λάθος του και πλέον έχει αποτελέσει παρελθόν από την νεοναζιστική οργάνωση.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με δηλώσεις του, καλεί τον κόσμο να μην παρασυρθεί όπως αυτός και να μην κάνει το ίδιο λάθος. Συγκεκριμένα ο Έλληνας Ράμπο τόνισε: «Παρασύρθηκα στο παρελθόν είναι η αλήθεια και έχω μετανιώσει πικρά. Κατάλαβα το λάθος μου και απομακρύνθηκα! Ελπίζω να "ξυπνήσει" κι άλλος κόσμος με αυτό το θέμα της Χ.Α.».

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο για το μεγάλο πλήγμα που έχει καταφέρει στα φίδια της περιοχής του, όσο και γιατί κατάλαβε το λάθος του με την Χρυσή Αυγή και το διόρθωσε άμεσα...