Μαίνεται ο εμφύλιος στη ΝΔ - «Εκτός γραμμής» ξανά ο Νίκος Δένδιας

Gazzetta team
Μαίνεται ο εμφύλιος στη ΝΔ - «Εκτός γραμμής» ξανά ο Νίκος Δένδιας
Κατήγγειλε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο όμως νωρίτερα είχε υποστηρίξει ο εισηγητής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου διεκδικώντας μάλιστα την «πατρότητά» του

Απροσδόκητος εμφύλιος σε δημόσια θέα ξέσπασε στη ΝΔ για νομοσχέδιο… του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Νίκος Δένδιας εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά «εκτός γραμμής» και από την Ολομέλεια της Βουλής κατήγγειλε νομοσχέδιο της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο όμως νωρίτερα είχε υποστηρίξει ο εισηγητής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου διεκδικώντας μάλιστα την «πατρότητά» του.

Σε μια συγκυρία που θα περίμενε κανείς να επικρατήσει η ομαλότητα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι «δελφίνοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να δημιουργούν πρόβλημα στην ηγεσία της ΝΔ με κάθε ευκαιρία.

Αυτό συνέβη και σήμερα στη Βουλή.

Ο κ. Αθανασίου, εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συζητούμενο στην Ολομέλεια νομοσχέδιο ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του στηρίζει τις προωθούμενες διατάξεις καθώς – όπως είπε – «η δική μας κυβέρνηση το είχε ετοιμάσει καθώς ήταν μνημονιακή υποχρέωση» ενώ άφησε αιχμές προς την κυβέρνηση σημειώνοντας «φέρνετε στην Βουλή ένα δικό μας νομοσχέδιο και μάλιστα μνημονιακό».

Δεν πέρασαν όμως λίγα λεπτά για να εμφανιστεί στο βήμα ο κ. Δένδιας κόντρα στην γραμμή του κόμματός του και να χαρακτηρίσει το νομοσχέδιο «ανάξιο σοβαρού σχολιασμού. Δαπανά το χρόνο της εθνικής αντιπροσωπείας. Είναι αδιάφορο και προκλητικό».

Πηγή protothema.gr