Αλισβερίσι με κοκαΐνη μέσα σε αυτοκίνητο στη Λάρισα

Gazzetta team
Αλισβερίσι με κοκαΐνη μέσα σε αυτοκίνητο στη Λάρισα
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 56χρονο που διακινούσε κοκαΐνη στη Λάρισα μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τη στιγμή που πωλούσε μέρος από το παράνομο εμπόρευμά του σε έναν 36χρονο Αλβανό «πελάτη» του.

Ο αλλοδαπός είχε μόλις αγοράσει μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,7 γραμμαρίου, ενώ στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά, βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με 0,3 του γραμμαρίου κοκαΐνη. Στο όχημα του διακινητή βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με 1,6 γραμμαρίου κοκαΐνης. Ο 56χρονος είχε στις τσέπες του και 405 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 56χρονου, όπου βρέθηκε άλλο μισό γραμμάριο κοκαΐνης και δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και οδηγήθηκε μαζί με τον αλλοδαπό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε και στους δυο δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Εννέα δενδρύλλια κάνναβης είχε φυτέψει στον κήπο του σπιτιού του στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα ένας 50χρονος χασισοκαλλιεργητής, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: protothema.gr