Ποια οχήματα γλίτωσαν από το «Norman Atlantic»

Gazzetta team
Ποια οχήματα γλίτωσαν από το «Norman Atlantic»
Πέντε μήνες μετά το πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Norman Atlantic», στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι και αγνοούνται -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- άλλοι 18, νέα στοιχεία έρχονται ακόμα και σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία.

Η δικηγορική εταιρεία του Κρίτωνα Μεταξόπουλου που εκπροσωπεί 25 άτομα (στην πλειονότητά τους επιβάτες και δυο οικογένειες θυμάτων) έδωσε στη δημοσιότητα τον πλήρη κατάλογο των καταγεγραμμένων οχημάτων που βρίσκονταν την ημέρα του δυστυχήματος στο πλοίο.

Τα οχήματα τα οποία ήταν παρκαρισμένα στα γκαράζ 1 και 2 βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, ενώ όσα ήταν σταθμευμένα στα γκαράζ 3, 4 και 5 είναι είτε ολοσχερώς κατεστραμμένα είτε σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ για τα περισσότερα από αυτά στάθηκε αδύνατο να αναγνωριστούν οι πινακίδες κυκλοφορίας τους. Τα οχήματα που βρέθηκαν σε καλή κατάσταση έχουν μεταφερθεί και φυλάσσονται στο λιμάνι του Μπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου 2014, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα γκαράζ του πλοίου, το οποίο είχε αποπλεύσει από Ηγουμενίτσα με προορισμό την Ιταλία.

Πηγή: efsyn.gr