Με το gazzetta.gr στους Black Keys!

Gazzetta team
Με το gazzetta.gr στους Black Keys!
Η συναυλία της χρονιάς πλησιάζει και το gazzetta.gr σας στέλνει Μαλακάσα, για τα εικοστά γενέθλια του Rockwave Festival! Mπείτε στην κλήρωση για τους Black Keys!

Το φετινο Rockwave θα το θυμόμαστε για χρόνια! Black Keys, Manu Chao, Judas Priest, Prodigy, Robbie Williams και αρκετές ακόμα μπάντες δίνουν... ροκ ρυθμούς στο καλοκαίρι μας και κάνουν το Terra Vibe της Μαλακάσας έναν από τους πιο hot φετινούς προορισμούς! Στις 30 Μαΐου, οι Black Keys κάνουν την αρχή και το gazzetta.gr δίνει τη δυνατότητα σε δέκα τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν με ένα ακόμα άτομο τη μεγάλη συναυλία!

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέσω του gazzetta.gr και της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου μέχρι τις 24 Mαΐου. Στις 25 θα ανακοινωθούν οι νικητές!

Η ιστορία για τα “Μαύρα Κλειδιά” ξεκινά στις αρχές του 2000 όταν οι πρώην συμμαθητές Dan Auerbach και Patric Carney αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την Indie rock με το “The Big Come Up” να βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων το 2002. Ακολούθησαν τα Rubber Factory και Thickfreakness τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.

Η δισκογραφική συνέχεια επεφύλασσε τα «Magic Potion» & «Attack and Release» για τους The Black Keys διευρύνοντας και άλλο τη φήμη τους, ενώ τα “Your Touch” και “I Got Mine” δεν έλειψαν από καμία λίστα με τα καλύτερα τραγούδια τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Η ανηφορική τους πορεία συνεχίστηκε όταν τη διετία 2010/2011 τα “Brothers” και “El Camino” ήρθαν να επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για το σημαντικότερο rock group των τελευταίων ετών.

Οι blues καταβολές τους συνέχιζαν να δείχνουν το δρόμο όσο ο Auerbach με τον Carney συνέχιζαν να γράφουν ροκ διαμαντάκια με ρεφρέν που έμελλε να τραγουδηθούν από εκατομμύρια κόσμου. Το El Camino τους έφερε αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή διεθνή επιτυχία, μεγαλώνοντας τη συλλογή με Grammys που ξεκίνησαν στο “Brothers”, ενώ ο Derrick T. Tuggle έγινε το πρόσωπο της ημέρας ως ο πρωταγωνιστής του απολαυστικού video του Lonely Boy!

Aκολούθησε τεράστια περιοδεία για τη μπάντα μέχρι την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της υπό τον τίτλο Turn Blue, ο οποίος σκαρφάλωσε με χαρακτηριστική άνεση στο νο.1 των charts, ενώ το “Fever” γινόταν το νέο αγαπημένο τραγούδι των fans τους ανά τον κόσμο.

To Rockwave Festival κλείνει τα 20 του χρόνια και το γιορτάζει με τους καλύτερους οικοδεσπότες. Μην το χάσετε!

Σάββατο 30 Μαΐου
LINE UP
THE BLACK KEYS
THE BLACK ANGELS
1000 MODS
THE BIG NOSE ATTACK
PUTA VOLCANO
Aκολουθώντας το παρακάτω link, διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σας στο TerraVibe Park

http://www.rockwavefestival.gr/el/directions/leoforeia.html

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.rockwavefestival.gr και το www.facebook.com/rockwavefestival