Ο 40άρης Μπέκαμ και το πάρτι στο Μαρόκο (pics)

Gazzetta team
Ο 40άρης Μπέκαμ και το πάρτι στο Μαρόκο (pics)
Πίσω από έναν ευχαριστημένο άνδρα βρίσκεται πάντα μια γυναίκα... - Δείτε τις φωτογραφίες.
Μια φορά γίνεται κανείς σαράντα χρονών- εκτός αν είναι άνθρωπος με ανασφάλειες που «μένει» στα σαράντα για καμιά δεκαετία…- και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασε δεόντως το ορόσημο αυτό της ζωής του.

Μπορεί το πάρτι να έγινε πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στο Μαρόκο, αλλά ο σταρ δεν άφησε τους θαυμαστές του παραπονεμένους καθώς δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον καινούριο του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το event.

Τα κλικ του πάρτι, που κόστισε σχεδόν 340.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Daily Mail, χάρισαν στον 40άρη πια Μπέκαμ σχεδόν 4 εκατομμύρια followers.

Στίγμα των προθέσεών του ο Μπέκαμ έδωσε από το Σάββατο, όταν ο ήλιος ανέτειλε πάνω από το πολυτελές θέρετρο Amanjena στο Μαρακές κι εκείνος «φώτισε» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία φωτογραφία του στο κρεβάτι.



Η ημέρα περιλάμβανε βόλτα με καμήλες με τους γιους του καθώς οι διάσημοι καλεσμένοι του κατέφταναν, μεταξύ αυτών ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η Έβα Λονγκόρια αλλά και τα πρώην μέλη της μπάντας της γυναίκας Spice Girls, Melanie Chisholm, Emma Bunton και Geri Halliwell.



Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είχε μόνο μία αλλά τέσσερις τούρτες, μία από κάθε ένα από τα παιδιά του.



Λέγεται, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως οι Μπέκαμ πλήρωσαν σχεδόν 37.000 ευρώ μόνο για το βραδινό event με τους 60 καλεσμένους τους αλλά ο συνολικός λογαριασμός ήταν πολύ υψηλότερος με δεδομένο πως κάποια λουξ δωμάτια κόστιζαν πάνω από 3.000 ευρώ τη βραδιά.



Για τη διασκέδαση των καλεσμένων του ζεύγους φρόντιζαν ντόπιοι χορευτές, παραδοσιακοί μουσικοί αλλά και ένα κοπάδι… καμήλες. Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι ήταν απίκο για να υλοποιήσουν κάθε επιθυμία τους.



Ο Μπέκαμ είχε φροντίσει να υπάρχουν και τηλεοράσεις ώστε οι προσκεκλημένοι του να δουν τον αγώνα μποξ μεταξύ Μayweather Jnr και Pacquiao, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «αγώνας του αιώνα» και άρχιζε στις 4 το πρωί! Για να κρατηθούν οι φίλοι του όλη τη βραδιά με ποτό και χορό, σερβιρίστηκαν μαροκινά κεμπάμ και σάντουιτς.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα γύρω από το θέρετρο το Σαββατοκύριακο, με σωματοφύλακες μέσα στο ξενοδοχείο και ένοπλους αστυνομικούς στην είσοδο.

Το ζεύγος Μπέκαμ τρέφει μεγάλη αγάπη στο συγκεκριμένο θέρετρο και, σύμφωνα με πηγή εντός του ξενοδοχείου, Ντέιβιντ και Βικτόρια γνωρίζουν τους εργαζόμενους με το μικρό τους όνομα ενώ ο 40χρονος σταρ είχε τον προσωπικό του μπάτλερ.

«Ο Μπέκαμ πιστεύει πως η επίσκεψη στο ξενοδοχείο του φέρνει καλή τύχη και κάνει τις ευχές του να γίνονται πραγματικότητα. Γι’ αυτό επιστρέφει εδώ, πάντα περνά καλά», δήλωσε στη Daily Mail.

Κι επειδή πίσω από έναν ευτυχισμένο άνδρα βρίσκεται πάντα μία γυναίκα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε στο τέλος του εορταστικού διημέρου μια φωτογραφία αγκαλιά με τη Βικτόρια γράφοντας: «Ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου για μια τόσο υπέροχη μέρα».

Πηγή: newsbeast.gr