Τα 5 πιο δημιουργικά hastags στο instagram (pics)

Gazzetta team
Τα 5 πιο δημιουργικά hastags στο instagram (pics)
Ιδέες που θα πάνε τις φωτογραφίες σου σε άλλο επίπεδο.

Το hashtag αποτελεί το κατεξοχήν εργαλείο, αφενός για να προκαλέσεις μεγαλύτερη διάχυση (spill-over) στο μήνυμά σου, αφετέρου για να αποκτήσεις περισσότερους followers. Παράλληλα, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερο τρόπο φωτογραφίας, μέσα από μοναδικές δημιουργικές ιδέες.



Σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο δημιουργικά hashtags:

1) #fromwhereistand



Το Instagram είναι συνώνυμο με την αποτύπωση του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι εκείνη την ώρα. Η απεικόνιση ακριβώς του σημείου που πατάνε τα πόδια σου, είναι από τα πιο διαδομένα.

2) #thingsorganizedneatly



Φτιάξτε μια καλά οργανωμένη σύνθεση των πραγμάτων σας, με βάση τα χρώματα, τη διάθεση ή και τον τόπο που βρίσκεστε και δώστε τους ένα θέμα. Προσέξτε να είναι σε αυστηρή τάξη και φωτογραφίστε τα.

3) #jumpstagram



Απλά πηδήξτε ψηλά και αποτυπώστε την εικόνα. Αν είστε μόνοι σας, μπορείτε να το κάνετε με την σκιά σας, αλλιώς δώστε την κάμερα σε κάποιον φίλο ή σε κάποιον… περαστικό.

4) #puddlegrams



Βεβαιωθείτε πως ο φακός σας είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο έδαφος. Απεικονίστε την όψη σας που καθρεφτίζεται στο έδαφος ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ίσως η πιο δύσκολη φωτογραφία για Instagram.

5) #standcommunity



Σταθείτε σαν καλοί στρατιώτες μπροστά στην κάμερα. Το μόνο που πρέπει να τηρήσετε είναι η απόλυτη γεωμετρική συμμετρία.

Πηγή: protothema.gr