Κομοτηνή: Ανήλικοι έκαναν κάθε μέρα και μια διάρρηξη!

Gazzetta team
Κομοτηνή: Ανήλικοι έκαναν κάθε μέρα και μια διάρρηξη!
Δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 17 και 16 χρόνων και ένας 18χρονος είχαν ρημάξει τα καταστήματα στην πόλη της Κομοτηνής και σε διάφορα χωριά της Ροδόπης. Μέσα σε 12 ημέρες έκαναν ένδεκα διαρρήξεις, ενώ προσπάθησαν να εισβάλουν και σε ένα μοναστήρι χωρίς όμως να τα καταφέρουν!

Όλες οι κλοπές έγιναν από τις 16 ως τις 28 Μαρτίου σε δέκα καταστήματα και ένα σπίτι, στα οποία οι νεαροί δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές. Σε ένα από τα μαγαζιά «σήκωσαν» ολόκληρη την ταμειακή μηχανή η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο της, ενώ μεταξύ όσων έκλεψαν ήταν και… στιγμιαία λαχεία τα οποία δεν φαίνεται να τους έφεραν τύχη!

Οι νεαροί ήταν και «θεριακλήδες», αφού άρπαξαν πολλά πακέτα τσιγάρων, συσκευασίες καπνού και διάφορα είδη καπνίσματος, αλλά φρόντιζαν και να γεμίσουν τα στομάχια τους κλέβοντας τρόφιμα! Κατά τα άλλα, άρπαξαν ακόμη 70 ευρώ, ένα ζευγάρι κλειδιά και δυο ηλεκτρονικές συσκευές.

Κανείς από τους τρεις δεν συνελήφθη, καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι όλοι σεσημασμένοι, ο 18χρονος για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμό, ο 16χρονος για διακεκριμένες κλοπές και ο 17χρονος για κλοπές!

Πηγή: protothema.gr