Σε εξέλιξη με συμμετοχή Βαρουφάκη το EuroWorking Group

Gazzetta team
Σε εξέλιξη με συμμετοχή Βαρουφάκη το EuroWorking Group
Δεν «βλέπουν» συμφωνία οι ξένοι - Ευρωπαϊκές πηγές: Οι Ελληνες δεν έχουν αντιληφθεί τι γίνεται - Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Μόνο μια ενδιάμεση αξιολόγηση μπορούμε να περιμένουμε από το EWG - Koμισιόν: Απίθανο να συγκληθεί Eurogroup τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη για την Ελλάδα τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group, με συμμετοχή και του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα «βλέπει» με αισιοδοξία την τηλεδιάσκεψη, θεωρώντας πως θα υπάρξει σύγκλιση.

Μέλη της μάλιστα έλεγαν πως εισπράττουν το ακριβώς αντίθετο κλίμα από τους θεσμούς, σε σχέση με τις πληροφορίες από πηγές του εξωτερικού για προβλήματα και εμπλοκή.

Στον έκτο όροφο του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται ο πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Γιώργος Χουλιαράκης, ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Νίκος Θεοχαράκης και η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, κυρία Ελενα Παναρίτη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, μάλιστα, στο γραφείο του προέδρου του ΣΟΕ βρέθηκε και η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών (και στενή συνεργάτης του κ. Γιάννη Στουρνάρα που είχε ενεργό συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις με την παλαιά Τρόικα), κυρία Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Πηγή: protothema.gr