Βαρουφάκης: Διασκεδάζω με όσα γράφονται περί παραίτησής μου

Gazzetta team
Βαρουφάκης: Διασκεδάζω με όσα γράφονται περί παραίτησής μου
Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών ήρθε μετά το σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

«Κάθε φορά που βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στη διαπραγμάτευση, ξεπηδά μια νέα φήμη περί παραίτησής μου. Είναι διασκεδαστικό» έγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών ήρθε μετά το σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που με πικρόχολα σχόλια και επικαλούμενη κυβερνητική πηγή που δεν κατονομάζεται, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της Γερμανίας υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του.

Ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να «κλείσει» για ακόμη μία φορά το θέμα κάνοντας ο ίδιος έναν τουίτ, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως... διασκεδάζει με αυτού του είδους τα δημοσιεύματα. Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη φορά που κυκλοφόρησε η ίδια φήμη, ο πρωθυπουργός είχε κάνει βόλτα πεζή με τον κ. Βαρουφάκη και γευμάτισαν παρέα στην πλατεία Προσκόπων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τουίτ του υπουργού Οικονομικών είχε μόλις σε 34 λεπτά της ώρας από την ώρα που δημοσιεύθηκε, 482 retweets! Ο κ. Βαρουφάκης έσπασε για ακόμη μία φορά ένα προσωπικό του ρεκόρ.

Πηγή: protothema.gr