Παπούλιας: Ερχονται δύσκολα χρόνια

Gazzetta team
Παπούλιας: Ερχονται δύσκολα χρόνια
Πρόκειται για μια κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους καλύτερους» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, επισημαίνοντας ότι μας περιμένουν δύσκολα χρόνια και γι' αυτό απαιτείται ομοθυμία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τονίζοντας ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, γι' αυτό ο λαός οφείλει όπως είπε να επιλέξει τους καλύτερους, ενώ υπογράμμισε ότι απαιτείται ομοθυμία για την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση, ότι ο ελληνικός λαός, έχει την γνώση, την σοφία και την αποφασιστικότητα για να πράξει το σωστό.

«Είναι μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός που έχει μακρά πείρα θα εκλέξει τους καλύτερους για το κοινοβούλιο. Προβλέπω όμως οτι τα χρόνια που έρχονται θα είναι με προβλήματα. Θα έλεγα να υπάρχει ομόθυμη αντιμετώπιση των προβλημάτων για την αντιμετώπισή τους. Ο ελληνικός λαός έχει και σοφία και γνώση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ethnos.gr