Απίστευτες σκηνές για Τσίπρα (vid+pics)

Gazzetta team
Απίστευτες σκηνές για Τσίπρα (vid+pics)
Στο 661ο εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ έξω από το δημοτικό σχολείο επικρατούσε το... αδιαχώρητο από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Γαλλία ακόμη και... Κίνα! Δεκάδες δημοσιογράφοι από αρκετές χώρες του κόσμου βρέθηκαν στην... Κυψέλη για να "καλύψουν" την άσκηση εκλογικού δικαιώματος από το φαβορί, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για την επικράτηση, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε στο δημοτικό σχολείο στις 10:43 και ήταν χαμογελαστός, απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να καταφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει μέχρι την κάλπη, αφού οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να "κλέψουν" ένα πλάνο του.

Στο παραβάν έμεινε μόλις... λίγα δευτερόλεπτα και όταν βγήκε κι έφτασε στην κάλπη, οι ξένοι δημοσιογράφοι του φώναζαν "hey Tsipras, Tsipras", για να γυρίσει προς το μέρος τους και να έχουν την φωτογραφία!

Eνδεικτικό είναι πως πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει δηλώσεις. Οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να... στριμωχτούν γύρω του και είναι χαρακτηριστικό πως στην αρχή των δηλώσεών του δεν φαινόταν καν!

"Πείτε μου όταν είστε έτοιμοι", ακουγόταν να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει εικόνα του, αφού ήταν περικυκλωμένος από μικρόφωνα και κάμερες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ζητώντας συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για την ταλαιπωρία, κάνοντας λόγο για μία πρωτοφανή και ιστορική στιγμή.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του κι ενώ κάποιος ακουγόταν να λέει "υπομονή", ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε "κάναμε υπομονή πέντε χρόνια γι' αυτή την μέρα, δεν μας πειράζει λίγο παραπάνω".





Πηγή: newsit.gr