Όλο το παρασκήνιο της έντασης Σαμαρά-Mega για τη συνέντευξη

Gazzetta team
Όλο το παρασκήνιο της έντασης Σαμαρά-Mega για τη συνέντευξη
Οριστική πρέπει να θεωρείται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ματαίωση της προεκλογικής συνέντευξης που είχε προγραμματίσει να δώσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Mega.

Επισήμως, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Σαμαράς «θα εγκαινιάσει στον Πειραιά το μεγάλο έργο της επέκτασης του Προβλήτα ΙΙΙ που καθιστά το λιμάνι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης και γιαυτό το λόγο η προγραμματισμένη την ίδια ώρα εγγραφή συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν θα πραγματοποιηθεί».

Η αλήθεια όμως είναι ότι κανένας πρωθυπουργός και υποψήφιος πρωθυπουργός που μαζεύει τις ψήφους μια μια δεν... αφήνει ποτέ τον γάμο να πάει για πουρνάρια, όσο σημαντικό κι αν είναι το έργο που πρόκειται να εγκαινιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr από την Τετάρτη είχαν ξεκινήσει σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ του γραφείου του πρωθυπουργού και του δημοσιογραφικού επιτελείου του Mega καθώς οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά είχαν ζητήσει να έχουν πρωθύστερη ενημέρωση για τις ερωτήσεις που θα του τεθούν από την κυρία Όλγα Τρέμη.

Το Mega απάντησε ότι μπορεί να του δώσει το περίγραμμα των ερωτήσεων και την κατεύθυνσή τους, όπως άλλωστε γίνεται συχνά σε παρόμοιες περιπτώσεις αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει ερωτήσεις που θα προκύψουν από follow up απαντήσεων ή από την επικαιρότητα της τελευταίας στιγμής.

Παρά τις συνεχείς πολύωρες διαπραγματεύσεις δεν έγινε δυνατό να βρεθεί μέση λύση και έτσι αποφασίστηκε να εκδοθεί μια ανακοίνωση που τυπικά καλύπτει και τις δύο πλευρές.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν θα υπάρξει κεντρική συνέντευξη υποψήφιου πρωθυπουργού στο Mega από την ημέρα της πρώτης του λειτουργίας.

Πηγή: koolnews.gr