Βρέθηκε νέα γιάφκα του Ξηρού στο Λουτράκι (vids)
Ένα κλεμμένο βαν και ένα τζιπ με τα οποία σχεδίαζε χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού - Στην Πέραχωρα το δεύτερο κρησφύγετο του «Μανώλη» της 17Ν.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Κορινθία.
Συγκεκριμένα στη θέση Πέραχωρα κοντά στο Λουτράκι εντοπίστηκε μονοκατοικία στον προαύλιο χώρο της οποίας βρέθηκαν ένα κλεμμένο βαν και ένα τζιπ.
Οχήματα τα οποία οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός και η ομάδα του θα χρησιμοποιούσαν στο μεγάλο χτύπημα σε φυλακές Κορυδαλλού για την απελευθέρωση των μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άγιος Δημήτριος: Πέντε συλλήψεις για οπαδική βία – Εντοπίστηκαν όπλα και 302.000 ευρώ!
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικός παραβιάζει κόκκινο, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώνει 63χρονο μοτοσικλετιστή
- ΕΝΦΙΑ 2026: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά - Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση και ποιοι παίρνουν έκπτωση 50%