Τρόμος για μάνα με βρέφος σε ψιλικατζίδικο

Gazzetta team
Τρόμος για μάνα με βρέφος σε ψιλικατζίδικο
Οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι και βούτηξαν την ταμειακή μηχανή, την ώρα που μέσα υπήρχε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά...

Τρόμος το βράδυ της Πέμπτης (20-11-2014) όταν τρία νεαρά άτομα, μία κοπέλα και δύο άντρες, που εικάζεται πως πιθανόν είναι ακόμα και ανήλικοι, εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Νεάπολης Ζαρουχλείκων, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία άτομα με την απειλή μαχαιριού μπήκαν στο κατάστημα λίγο μετά τις 21.00 και απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τους παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Μόνο που μέσα στο μαγαζί δεν ήταν μόνη της η γυναίκα, αλλά βρισκόταν και μία πελάτισσα με τα δύο της παιδιά, το ένα μόλις 6 μηνών!

Επικράτησε πανικός, καθώς τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και οι δύο γυναίκες δεν ήξεραν τι να κάνουν. Αποτέλεσμα ήταν οι νεαροί δράστες να πανικοβληθούν, άρπαξαν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή με τα χρήματα που είχε μέσα και άρχισαν να τρέχουν.
Στον πανικό τους όμως επάνω, λίγα μέτρα πιο πέρα, οι δράστες κάτι… ξέχασαν, ένα στοιχείο που σύμφωνα με την Αστυνομία θα συνδράμει σημαντικά στον εντοπισμό τους. Να σημειωθεί πως στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι και αρχικά εντόπισαν σε κοντινό σημείο τόσο την ταμειακή μηχανή, άδεια από χρήματα, όσο και το μαχαίρι.

Πηγή: patrastimes.gr