Προκαλεί: «Από τα λεφτά σας παίρνω τα κολιέ μου»

Gazzetta team
Προκαλεί: «Από τα λεφτά σας παίρνω τα κολιέ μου»
Επιτέθηκε μέσω Facebook σε πολίτες, οι οποίοι... τόλμησαν να σχολιάσουν μια φωτογραφία

Μπορεί δεκάδες χιλιάδες νεαροί διαδηλωτές να έχουν μπλοκάρει την είσοδο του γραφείου του πατέρα της και να απαιτούν την παραίτησή του, ωστόσο, η κόρη του κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ, Λιουνγκ Τσουν-Γινγκ, δεν δίστασε να δυσχεράνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τον πατέρα της, προκαλώντας την οργή μέσω του Διαδικτύου.

Η Chai Yan Leung επιτέθηκε μέσω Facebook σε πολίτες, οι οποίοι... τόλμησαν να σχολιάσουν μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με ένα πανάκριβο κολιέ στο λαιμό.

Με ύφος ειρωνικό, η Chai Yan απάντησε σε όσους άφησαν σχόλια κάτω από την φωτογραφία του προφίλ της, στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως το συγκεκριμένο κολιέ, αλλά και όλα τα ακριβά ρούχα που έχει στην κατοχή της, είναι πληρωμένα από τους φορολογούμενους και πως τα έχει πάρει μέσω του μισθού του πατέρα της!

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της χθες η ίδια έγραψε: «Αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κολιέ που πήρα από τη Lane Crawford. Και ναι, το πληρώσατε εσείς φορολογούμενοι του Χονγκ Κονγκ.



Μάλιστα, η κοπέλα δεν δίστασε να προσβάλει τους χρήστες του Διαδικτύου, αμφισβητώντας το επίπεδο της νοημοσύνης τους, αλλά και τις δυσκολίες που -σαν απλοί πολίτες- αντιμετωπίζουν.

«Οι περισσότεροι από εσάς είστε μάλλον άνεργοι. Δεν πειράζει. Οι μητέρες σας σας αγαπούν ακόμη...», έγραψε.

Πάντως, έπειτα από την ανάρτηση των παραπάνω σχολίων, η σελίδα της Chai Yan Leung «κατέβηκε» από το Facebook, ενώ η ίδια δηλώνει μη διαθέσιμη σε όσα ΜΜΕ προσπαθούν να την εντοπίσουν, προκειμένου να πάρουν μια δήλωσή της.

Πηγή protothema.gr