Ρέθυμνο: Έκρυβαν τα χασισόδεντρα στο ποιμνιοστάσιο

Gazzetta team
Ρέθυμνο: Έκρυβαν τα χασισόδεντρα στο ποιμνιοστάσιο
Παρέα με τα πρόβατα καλλιεργούσαν τη μικρή χασισοφυτεία τους μέσα σε γλάστρες που είχαν στο ποιμνιοστάσιο τους σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, δυο άνδρες ηλικίας 52 και 61 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Στα σπίτια των καλλιεργητών, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, κατασχέθηκαν συνολικά 14,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

*** Μέσα σε γλάστρες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Χαλκίδα, καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους μισού ως ενός μέτρου ένας 52χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατασχέθηκε και μια συσκευασία με 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

*** Τέσσερα «ορφανά» χασισόδεντρα ύψους από 0,90 εκατοστών ως 1,20 μέτρου εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε δασική περιοχή του Χιονάτου Καστοριάς και έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον καλλιεργητή, που όμως δεν εμφανίστηκε κι έτσι τα ξερίζωσαν και τα κατέσχεσαν.

ΠΗΓΗ: protothema.gr