Στρατολόγηση παιδιών από τη Χρυσή Αυγή! (pics)

Gazzetta team
Στρατολόγηση παιδιών από τη Χρυσή Αυγή! (pics)
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στους σκληρούς δίσκους και τους υπολογιστές του «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη.

Σε αυτές διακρίνονται μικρά παιδιά, τα οποία και μιμούνται τους μεγαλύτερούς τους, και υψώνοντας το δεξί τους χέρι κάνουν τον γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό!

Στις φωτογραφίες που αποτελούν στοιχεία της έρευνας για την δράση του ακροδεξιού κόμματος απεικονίζονται τα μικρά παιδιά που στρατολογούνται από τα μέλη της Χρυσής Αυγής και που τους ακολουθούσαν στις συγκεντρώσεις αλλά και στις εκδρομές τους.

Η «εκπαίδευση» των παιδιών, που δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερα από 8 ετών, συγκλονίζει καθώς φαίνεται να στρατολογούνται οι μελλοντικοί κλώνοι που ανατρέφονται με τα λάθος ιδεώδη για να συνεχίσουν την δράση των μελών της Χρυσής Αυγής.

Τα παιδιά των φωτογραφιών είναι βέβαιο πως δεν γνωρίζουν την ιστορία και απλά αντιγράφουν τους μεγαλύτερούς τους αλλά ο φόβος για την κοινωνία είναι πως τα λάθος ινδάλματα θα αναθρέψουν λάθος ανθρώπους...

«Ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση και την αναβίωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας είναι η Παιδεία» όπως είχε πει και ο Μάνος Χατζιδάκις και στα συγκεκριμένα ανήλικα παιδιά μόνο παιδεία δεν τους παρέχεται...



Πηγή: newsbeast.gr