Το Instagram έκανε την αλλαγή που όλοι περιμέναμε (pics)

Gazzetta team
Το Instagram έκανε την αλλαγή που όλοι περιμέναμε (pics)
Αν και καθυστέρησε λίγο παραπάνω, το Instagram έκανε επιτέλους την αναβάθμιση που τόσοι χρήστες του ζητούσαν.

Η αύξηση των χρηστών που επιλέγουν το Instagram, προκειμένου να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους, τα τελευταία χρόνια είναι κατακόρυφη.

Βλέπετε, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται μόνο για τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων, καθώς στο... παιχνίδι έχει μπει η προώθηση επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά και οι αθλητικές ομάδες.

Οι ενημερώσεις όμως που γίνονται, δεν είναι και τόσο συχνές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια παράπονα για συγκεκριμένες επιλογές που θα έπρεπε να υπάρχουν. Όπως για παράδειγμα το πως μπορείς να δεις ποιος σε ακολουθεί...

Για να το κάνεις αυτό, θα έπρεπε να μπεις στο προφίλ του λογαριασμού που σε ενδιαφέρει και μετά να τσεκάρεις την λίστα του. Αν δεν ακολουθεί πολλούς, τότε το πρόβλημα είναι μικρό... Αν όμως πατάει καμιά δεκαριά follow την ημέρα, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο και βαρετό.

Αυτό όμως πλέον αλλάζει... Με την τελευταία ενημέρωσή του, το Instagram θα σου δείχνει κατευθείαν με το που μπαίνεις στο συγκεκριμένο προφίλ αν σε ακολουθεί.

Όπως γίνεται με το Facebook και με το Twitter.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση, είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν Android smarτphones και σε περιορισμένες περιοχές, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα άπαντες θα μπορούν να την απολαμβάνουν.