Μέλος της παραγωγής του «Νarcos» δολοφονήθηκε στο Μεξικό

Gazzetta team
Μέλος της παραγωγής του «Νarcos» δολοφονήθηκε στο Μεξικό
Άνθρωπος της παραγωγής του «Νarcos» που έκανε έρευνα για τοποθεσίες που θα γυριστεί η τέταρτη σεζόν της σειράς βρέθηκε νεκρός από σφαίρες.

Ένας άνθρωπος της παραγωγής που έκανε ρεπεράζ για τη σειρά του Netflix «Narcos» δολοφονήθηκε στο Μεξικό ενώ αναζητούσε χώρους για τα γυρίσματα του σίριαλ, όπου θα μεταφερθεί η δράση από την Κολομβία, την 4η σεζόν.

Ο Carlos Muñoz Portal, 37 ετών, εργάστηκε για πολλά χρόνια αναζητώντας τοποθεσίες για αμερικανικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που γυρίζονταν στο Μεξικό.

Το Netflix επιβεβαίωσε το θάνατο του. «Γνωρίζουμε τον θάνατο του Portal Carlos Muñoz, ενός σεβαστού διευθυντή τοποθεσίας και μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του. Τα γεγονότα παραμένουν άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τι συνέβη», δήλωσε το κανάλι.

Η σειρά Narcos αφορά την άνοδο και την πτώση "νονού των ναρκωτικών" Πάμπλο Εσκομπαρ. Η τέταρτη σεζόν της θα επικεντρωθεί στο καρτέλ Juárez του Μεξικού.

Ο Muñoz είχε δουλέψει σε ταινίες όπως το «Man on Fire», το «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον και στο «Fast and Furious».

Πλέον υπάρχουν φόβοι στη μεξικανική κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία ότι οι προγραμματισμένες παραγωγές θα μπορούσαν να φύγουν από τη χώρα μετά τη δολοφονία του Muñoz.

Φίλος του Muñoz είπε ότι τη Δευτέρα ο δολοφονηθείς μετέβη σε τοποθεσία για να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για το Netflix. Οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του είναι ακόμα άγνωστες, αλλά το σώμα του βρέθηκε ώρες αργότερα στο αυτοκίνητό του, έχοντας πυροβοληθεί αρκετές φορές.

Πηγή: lifo.gr