Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία είδη στον Προμαχώνα

Gazzetta team
Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία είδη στον Προμαχώνα
Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα που διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, 100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι έλεγχοι για την πάταξη του λαθρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα και, μαζί με αυτούς, συνεχίζονται και οι συλλήψεις! Άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τα ειδικά κλιμάκια αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα που διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, 100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, άλλον ένα 34χρονο Έλληνα που είχε στο όχημα που οδηγούσε 20 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών, έναν 55χρονο Έλληνα που μετέφερε σε δοχεία 80 λίτρα βενζίνης και έναν 44χρονο που είχε στο αυτοκίνητό του 60 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όλα τα καπνικά προϊόντα και καύσιμα είχαν εισαχθεί παράνομα στη χώρα από την Βουλγαρία και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Οι δράστες παραπεμφθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματά τους ως μέσα λαθρεμπορίας.

Πηγή: protothema.gr