Ο καλλιτεχνικός χώρος λέει... αντίο στη Ζωή Λάσκαρη (pics)

Gazzetta team
Ο καλλιτεχνικός χώρος λέει... αντίο στη Ζωή Λάσκαρη (pics)
H Zωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή και ο κόσμος λέει το δικό του αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό.

Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού χαμού της Ζωής Λάσκαρη. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής αποχαιρετούν με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό.

Καίτη Φίνου: «Λατρεμένη μας πολύ νωρίς έφυγες..καλό ταξίδι..Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η ηθοποιό.

Η Γωγώ Ατζολετάκη πόσταρε μία φωτογραφία από το παρελθόν στο Facebook και σχολίασε «Και ήταν τόσο λαμπερή πάντα... Και γέλαγε τόσο πολύ... Όλοι γελάγαμε κάποτε πολύ !”!



Ο σκηνοθέτης και χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη, με δύο φωτογραφίες της Instagram story και χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως «black Friday».

Σεμίνα Διγενή: «Σε έλεγα Ζωάκι κι όχι Ζωίτσα και γελούσες.
Σε φωτογράφιζα με το κινητό και πόζαρες.
Πηγαίναμε διακοπές -και με τη μαμά μου- κι εξαφάνιζες τα κεφτεδάκια.
Αντιπαθούσαμε τους ίδιους ανθρώπους.
Άρεσε και στις δυο μας ο.. Κουτσούμπας.
Μου έλεγες απόρρητες ιστορίες για τον Βοσκόπουλο και την Αλίκη.
Όταν θύμωνες με κάποιον κι άρχιζες τα μπινελίκια, άλλαζα κουβέντα.
Γελούσες τόσο δυνατά και παράξενα, που όλοι γυρνούσαν να δουν ποιον σφάζουν.
"Γυρίσαμε" την τελευταία (ποιος να το φανταζόταν;) εκπομπή σου, με την Katerina που λάτρεψες. Σου χρωστάω το δέσιμό μου με τον Γιώργος και τη φιλία μου με την Maria και την Eirini», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία ανέβασε και δέκα φωτογραφίες από στιγμές της ηθοποιού.

Με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη, η Άννα Βίσση δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και έγραψε «Καλό ταξίδι Ζωή…»

Κατερίνα Λάσπα: «Ζωάρα,εκείνο το ουζάκι δίπλα στην θάλασσα δεν προλάβαμε να το πιουμε...Σε ευχαριστώ για την φιλία σου.Καλό ταξίδι»

Γιώργος Τσαλίκης: Αντίο Ζωή ...Από τους λίγους ακομπλεξαριστους ανθρώπους αυτής της showbiz και σταρ από κούνια όχι με το ζορι ... Λυπάμαι πολύ ...», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη.

Φαίη Σκορδά: Με ένα λακωνικό «Αντίο Ζωή» η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποχαιρέτισε την ηθοποιό μέσω Instagram













Πηγή: protothema.gr