Ανήλικοι στα Τρίκαλα μέθυσαν σε ταβέρνα και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Gazzetta team
Ανήλικοι στα Τρίκαλα μέθυσαν σε ταβέρνα και κατέληξαν στο νοσοκομείο!
Οι γιατροί ενημέρωσαν για την κατάστασή τους τους αστυνομικούς του τμήματος Φαρκαδόνας, που έμαθαν πού κατανάλωσαν αλκοόλ και πήγαν στην ταβέρνα.

Ακριβά θα πληρώσει τη δίψα του για κέρδος ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, που όχι μόνο επέτρεψε την είσοδο σε δύο ασυνόδευτους ανηλίκους, αλλά και τους σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Τα δυο παιδιά δεν άργησαν να αισθανθούν συμπτώματα βαριάς μέθης με έντονη ζάλη σε σημείο λιποθυμίας και εμετούς. Έτσι, κλήθηκε ασθενοφόρο που τα παρέλαβε και τα μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν στην αναγκαία θεραπεία. Οι γιατροί ενημέρωσαν για την κατάστασή τους τους αστυνομικούς του τμήματος Φαρκαδόνας, που έμαθαν πού κατανάλωσαν αλκοόλ και πήγαν στην ταβέρνα.

Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και, αφού επιβλήθηκε σε βάρος του το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί προστασίας ανηλίκων.


Πηγή: protothema.gr