Τα θετικά και τα αρνητικά του νέου iPhone (pics)

Gazzetta team
Τα θετικά και τα αρνητικά του νέου iPhone (pics)
Τα σχέδια της Apple για το iPhone 8 φέρνουν καλά και κακά νέα για τους λάτρεις του έξυπνου κινητού τηλεφώνου.

Λίγους μήνες πριν παρουσιαστεί η νέα επετειακή έκδοση του iPhone, έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την νέα συσκευή.

Τα καλά νέα είναι ότι το νέο iPhone δεν θα μοιάζει με κανένα προηγούμενο μοντέλο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το νέο κινητό θα διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών στην βασική του έκδοση, η οποία θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής μεριάς της συσκευής. Στο πίσω μέρος θα βρίσκονται δύο κάμερες, τοποθετημένες κάθετα, γεγονός που θα βοηθά και στις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Τουλάχιστον αυτά φαίνεται από τα τελευταία σχέδια που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες το Forbes.

Τα κακά νέα έρχονται από μια έκθεση της JP Morgan, η οποία αναφέρει ότι το νέο iPhone θα είναι πολύ ακριβότερο από τα νέα μοντέλα, ενώ η διαθεσιμότητα του, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες θα είναι περιορισμένη. Ο αναλυτής της τράπεζας Ροντ Χαλ, εκτιμά ότι η τιμή του iPhone 8 θα ξεκινά από τα 1.100 δολάρια. Άλλες μελέτες αναφέρουν ότι η τιμή του κινητού μπορεί να φθάσει και τα 1.400 δολάρια.

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση μπορείτε να δείτε το πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 8 στο Gallery:

Πηγή: insider.gr