Στο Παρίσι για τον Μακρόν η Ριάνα!

Gazzetta team
Στο Παρίσι για τον Μακρόν η Ριάνα!
Μοιάζει παράδοξο, αλλά η Αμερικανίδα celebrity θα βρεθεί στο Παρίσι, προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Όταν μιλάμε για συναντήσεις που πρόκειται να έχει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο νους κάποιου προφανώς δεν μπορεί να πάει στη Ριάνα.

Κι όμως οι δυο τους θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου θα συζητήσουν για τη χρηματοδότηση της διεθνούς παιδείας, μετά το πρώτο βήμα που είχε κάνει η Ριάνα «προσεγγίζοντας» τον Μακρόν μέσω Twitter.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Le Figaro και Paris Match, η τραγουδίστρια αναμένεται να ζητήσει από το Γάλλο πρόεδρο να δεσμευτεί στη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης παιδιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Τον προηγούμενο μήνα η Ριάνα είχε γράψει στον Μακρόν, στο Twitter «Καλημέρα, θα δεσμευθεί η Γαλλία στη χρηματοδότηση της παιδείας;», καθώς είναι πρέσβειρα της του Global Partnership for Education, διεθνούς οργανισμού με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση στο σχολείο σε παιδιά όλου του κόσμου. Ανάλογα tweet είχε κάνει η τραγουδίστρια και προς άλλους ηγέτες, όπως ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.



Ο Μακρόν δεν είναι ο πρώτος Γάλλος πρόεδρος στον οποίο απευθύνεται η Ριάνα. Πέρυσι, ο Φρανσουά Ολάντ είχε απαντήσει στο tweet της «Αγαπητή Ριάνα, σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου. Θα λάβεις λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι πρώτη προτεραιότητα».

Πηγή: protothema.gr