Έμεινε ανάπηρος, αλλά με τη βοήθεια του πατέρα του έφτασε στην κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Έμεινε ανάπηρος, αλλά με τη βοήθεια του πατέρα του έφτασε στην κορυφή! (vid)
Μπορεί να έμεινε ανάπηρος, αλλά με τη βοήθεια του πατέρα του καταφέρνει να φτάσει σε κάθε κορυφή βάζει στόχο!

Ο Τζος Λάντμαν είχε την ατυχία να μείνει ανάπηρος, σε ατύχημα κατά τη διάρκεια κατάδυσης, ενός από τα πολλά χόμπι που είχε.

Είχε όμως και την τύχη να έχει δίπλα του τον πατέρα του, έναν άνθρωπο που δεν σταμάτησε να τον εμπνέει, να τον ενθαρρύνει και να τον παροτρύνει να μην αφήσει το πρόβλημά του να τον καθηλώσει στο καροτσάκι.

Το «Tough Mudding» είναι μια από τις δυσκολότερες δοκιμασίες, ενώ για έναν άνθρωπο σαν τον Τζος θεωρείται ακατόρθωτο να καταφέρει να συμμετέχει με επιτυχία. Με τη στήριξη όμως του μέντορά του, του πατέρα του και με τη δύναμη της θέλησης, τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει!

«Το βίντεο έγινε viral, το έβλεπαν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Πολλοί μου έστελναν μηνύματα, λέγοντάς μου πως ήταν στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας, αλλά έπαιρναν κουράγιο απ' αυτό. Οι πιο δύσκολες στιγμές μας, σαν κι αυτές, μπορούν να γίνουν πηγή δύναμης για όλους», λέει ο συγκινημένος Τζος, που είδε τους παρευρισκόμενους να τον βοηθούν να φτάσει στην κορυφή και να τον χειροκροτούν θερμά, δίνοντας έναν ακόμη λόγο στον πατέρα του να νιώσει περήφανος!

Δείτε το βίντεο: