Ένας 83χρονος ασελγούσε σε κοριτσάκι με νοητική υστέρηση

Gazzetta team
Ένας 83χρονος ασελγούσε σε κοριτσάκι με νοητική υστέρηση
Μετά από καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας αποκαλύφθηκε η αποτρόπαια πράξη του 83χρονου.

Πέραν κάθε λογικής είναι, η φρικαλεότητα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε παιδική χαρά στην οδό Λακωνικής, στην Καλαμάτα. 83χρονος, ασελγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο με ελαφρά νοητική υστέρηση, επί ημέρες μέσα σε παιδική χαρά.

Μια ανώνυμη καταγγελία χθες το απόγευμα, κινητοποίησε άμεσα τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε και εντόπισαν στο σημείο, τόσο τον 83χρονο, όσο και τον 12χρονο. Από εκεί και μετά, άρχισε να ξετυλίγονται τα όσα αρρωστημένα συνέβαιναν, μέσα σε ένα χώρο παιδικής ανεμελιάς.

Ο ανήλικος, αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετές ημέρες, ο 83χρονος, ο οποίος είναι και γείτονάς του, πήγαινε και τον συναντούσε στην παιδική χαρά. Εκεί σε σημεία που του παρείχαν φυσική κάλυψη, ασελγούσε επάνω στο κορμάκι του 12χρονου. Τις τελευταίες δε ημέρες, όπως αποκάλυψε ο 12χρονος στους αστυνομικούς και σε παιδοψυχίατρο τον κακοποίησε και σεξουαλικά, κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστικά. Ο 83χρονος Καλαματιανός συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ώστε να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή: tharrosnews.gr