Μεταξουργείο: Συνελήφθη ο ένοπλος (pics)

Gazzetta team
Μεταξουργείο: Συνελήφθη ο ένοπλος (pics)
Ένοπλος άνδρας συνελήφθη στο Μεταξουργείο. Η αστυνομία έβγαλε από την πολυκατοικία που είχε... ταμπουρωθεί με χειροπέδες και μία γυναίκα.

Το περιστατικό με τον ένοπλο που είχε ταμπουρωθεί στην πολυκατοικία στο Μεταξουργείο έληξε με τη σύλληψη του άνδρα από ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ. Οι άνδρες της αστυνομίας έβγαλαν μία ακόμα γυναίκα από το κτίριο με χειροπέδες και την οδήγησαν σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ.. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η εμπλοκή της γυναίκας στο περιστατικό.

Ο άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αλβανικής υπηκοότητας, βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ζώσει ολόκληρη την περιοχή ενώ η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Αυτή την ώρα ο πρωταγωνιστής του θρίλερ οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μαζί με μια κοπέλα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η υπόθεση ξεκίνησε από ένα επεισόδιο μεταξύ Αλβανών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που συνελήφθη πριν από λίγο , συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει.

Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που κύκλωσαν το σπίτι και άρχισαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν στην παράδοση του ένοπλου άνδρα.

lknr21lknr20lknr19lknr18lknr22

Πηγή: newsbeast.gr