Γυναίκα μεγάλωνε για 30 χρόνια τη λάθος κόρη! (pics)

Gazzetta team
Γυναίκα μεγάλωνε για 30 χρόνια τη λάθος κόρη! (pics)
Απίστευτη ιστορία. Μετά από μπέρδεμα στο νοσοκομείο δύο κορίτσια δόθηκαν σε λάθος οικογένειες.

Η Zoya Tugavona από τη Ρωσία έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι το 1987. Όταν κράτησε στα χέρια της την κορούλα της για δεύτερη φορά παρατήρησε πως δεν υπάρχουν ομοιότητες με το παιδάκι που αντίκρισε την πρώτη φορά και παραπονέθηκε στο προσωπικό πως ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος. Κάτι μέσα της δεν πήγαινε καλά, ωστόσο οι άνθρωποι από το νοσοκομείο της πρότειναν να κάνει κάποια ψυχολογικά τεστ.

«Την επόμενη μέρα έφεραν το παιδί για τάισμα και είχε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο», είπε η γυναίκα.

Τελικά, η Zoya και ο σύζυγός της μεγάλωσαν το κοριτσάκι, τη μικρή Κatya.

H Katya

Την ίδια στιγμή όμως η βιολογική τους κόρη, Lucia, μεγάλωνε με μία άλλη γυναίκα. Την Elvira Tuligenova. Η ζωή της άσχημη. Έζησε μέσα στη φτώχεια, έπρεπε να παρακαλάει για το φαγητό της, ενώ στα 13 της πήγε σε ορφανοτροφείο όταν η μητέρα της πέθανε από αλκοολισμό κι ο πατέρας της ήταν στη φυλακή.

Όταν ο άντρας της Zoya έφυγε από τη ζωή, είδε μία εκπομπή με μία ιστορία που είχαν μπερδέψει στο μαιευτήριο παιδιά κι άρχισε να κλαίει δυνατά. Τότε, έβαλε στόχο να μάθει την αλήθεια και να διώξει κάθε αμφιβολία. Και δικαιώθηκε.

Με τη βοήθεια της Katya, του κοριτσιού που μεγάλωσε, βρήκαν την αλήθεια και εντόπισαν τη Lucia. Το τεστ DNA έδειξε την αλήθεια και πλέον η Zoya ενώθηκε μετά από 30 χρόνια με την πραγματική της κόρη.

H Lucia