Νέα σύλληψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ

Gazzetta team
Νέα σύλληψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ
Ένας άνδρας ηλικίας 44 ετών συνελήφθη απόψε στο νότιο Μάντσεστερ σε σχέση με την επίθεση αυτοκτονίας της Δευτέρας, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

«Απόψε συλλάβαμε έναν άνδρα ηλικίας 44 ετών στην περιοχή του Ράσχολμ» αναφέρει η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε διευκρινίζοντας ότι «εννέα πρόσωπα» παραμένουν υπό κράτηση.

Πρόκειται για την 11η κατά σειρά σύλληψη υπόπτου μετά την επίθεση με τους 22 νεκρούς. Δύο άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Παράλληλα και όπως έγινε γνωστό, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε γνωστοποίησε σήμερα ότι σκοπεύει να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας της Δευτέρας.

Η 23χρονη καλλιτέχνιδα ανέφερε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνας Γκράντε στην πόλη αυτή της βόρειας Αγγλίας. Κατόπιν η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Πηγή: newsit.gr