Ψάχνουν τη γιάφκα με τα τρομοδέματα πριν το νέο χτύπημα

Gazzetta team
Ψάχνουν τη γιάφκα με τα τρομοδέματα πριν το νέο χτύπημα
Θολό το τοπίο για το ποιος βρίσκεται πίσω από την έκρηξη της βόμβας - 12 χτυπήματα σε 9 μήνες από 4 οργανώσεις συνθέτουν το σκηνικό της λεγόμενης «νεοτρομοκρατίας» στη χώρα μας.

Αγώνα δρόμου για τη συγκέντρωση στοιχείων που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της γιάφκας κατασκευής των τρομοδεμάτων ή των μελών που απαρτίζουν το νέο βραχίονα της «Συνωμοσίας της Φωτιάς» πριν γίνει νέο χτύπημα βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας.

Οι έρευνες πλέον εντατικοποιούνται, ενώ η Αστυνομία ενημέρωσε όλους τους φερόμενους ως στόχους τρομοκρατικών ενεργειών που φρουρούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον άνοιγμα της καθημερινής τους αλληλογραφίας. Μάλιστα οι αστυνομικοί διευκρίνισαν πως οι φάκελοι θα πρέπει να ανοίγονται από τη φρουρά και όχι τους ίδιους...

Η αλήθεια είναι πως η Αντιτρομοκρατική είναι σε κατάσταση συναγερμού και ύψιστης επιφυλακής καθώς ούτε προκηρύξεις ανάληψης ευθύνης έχουν σταλεί, ούτε στοιχεία που να δείχνουν αποκλιμάκωση των επιθέσεων και κλείσιμο του κύκλου υπάρχουν.

Την ίδια ώρα δώδεκα χτυπήματα από τον περασμένο Αύγουστο, «εξαγωγή» βομβών στην Ευρώπη, απειλές για αιματηρές επιθέσεις και ύπαρξη τεσσάρων ενεργών οργανώσεων συνθέτουν το σκηνικό της λεγόμενης «νεοτρομοκρατίας» στη χώρα μας μετά και την αιματηρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Πηγή: protothema.gr