Έκαναν σε μαύρο μεταμόσχευση πέους λευκού (pics)

Gazzetta team
Έκαναν σε μαύρο μεταμόσχευση πέους λευκού (pics)
Η τρίτη μόλις μεταμόσχευση πέους παγκοσμίως είναι γεγονός, με μερικές ωστόσο… ιδαιτερότητες που χρήζουν παρατήρησης!

40χρονος στη Μεγάλη Βρετανία υποβλήθηκε σε εγχείρηση, 10ωρης μάλιστα διάρκειας, ώστε να αποκτήσει το μέλος που είχε χάσει πριν από 17 χρόνια. Είναι μόλις η τρίτη μεταμόσχευση πέους που γίνεται στην ιστορία, με τους γιατρούς που την ανέλαβαν μάλιστα να είναι οι ίδιοι που είχαν εκτελέσει και την πρώτη στα χρονικά.

Το γεγονός ωστόσο πως το μόσχευμα προέρχεται από λευκό άνδρα, ενώ ο λήπτης είναι μαύρος, προκαλεί αναπόφευκτα κάποια προβλήματα αισθητικής φύσης. Όπως αποφάσισε ο 40χρονος, που διατηρεί την ανωνυμία του, θα κάνει τατουάζ σε ολόκληρο το νέο μέλος, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία με το υπόλοιπο σώμα.

Ο γιατρός - καλλιτέχνης τατουάζ, που θα αναλάβει το έργο, εξήγησε στην Dailymail τη μέθοδο που θα ακολουθήσει: «Ακόμα και να ήθελε ο ασθενής να γίνει κατευθείαν, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σκέφτομαι πως θα χρειαστούν τρεις συνεδρίες, για λόγους ασφαλείας και αποθεραπείας, μιας και η συγκεκριμένη περιοχή είναι κάτι παραπάνω από ευαίσθητη».

Οι γιατροί κάνουν λόγο για έναν πανευτυχή ασθενή, ενώ και μετά την επέμβαση όλα δείχνουν πως το μόσχευμα δεν θα απορριφθεί από τον οργανισμό του. Μάλιστα, εντός έξι μηνών θα αποκτήσει κανονικά τη δυνατότητα να ουρεί, καθώς και να κάνει σεξ φυσιολογικά.