Survivor: Επιτέλους ξεκινάνε τα ατομικά αγωνίσματα (pic)

Survivor: Επιτέλους ξεκινάνε τα ατομικά αγωνίσματα (pic)
Η ώρα της... πραγματικής ένωσης στο Survivor έφτασε! Οι δύο ομάδες γίνονται μία και αρχίζει μια κανονική μάχη ανάμεσα στους παίκτες, που πλέον θα παίζουν για την πάρτη τους και μόνο!

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία! Μετά το πάρτι της ένωσης και την μετακόμιση των «Μαχητών» στο νησί των «Διασήμων», έφτασε η ώρα οι δύο ομάδες να γίνουν μία και τα αγωνίσματα (επιτέλους) ατομικά... Πλέον οι παίκτες των δύο ομάδων θα παίζουν για το «κεφάλι» τους και μόνο και φυσικά θα πρέπει να φτιάξουν και την δική τους στρατηγική που θα τους οδηγήσει μέχρι τον τελικό!

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει από μια φωτογραφία που ανέβασε μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού στο facebook! Πριν λίγη ώρα, ανέβασε φωτογραφία με τα σήματα και τα χρώματα των δύο ομάδων ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα όπως αυτές που μοιράστηκαν στους παίκτες την πρώτη μέρα. Έτσι, αν λάβουμε υπόψιν και την διαφορά της ώρας, δεν αποκλείεται την Πέμπτη να γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο το πρώτο επεισόδιο με τις δύο ομάδες ενωμένες, κάτι που αν τελικά ισχύει, θα δούμε στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Δευτέρα!

Το παιχνίδι πλέον αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον...