Γνώριζε το σχέδιο της επίθεσης στο Μάντσεστερ ο αδελφός του δράστη

Gazzetta team
Γνώριζε το σχέδιο της επίθεσης στο Μάντσεστερ ο αδελφός του δράστη
O πατέρας του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης του Μάντσεστερ κρατείται από τις αρχές, ενώ ο αδελφός του γνώριζε το σχέδιο.

Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στο Μάντσεστερ συνελήφθη σήμερα στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος μιας μονάδας των λιβυκών υπηρεσιών ασφαλείας.

«Ο πατέρας Ραμαντάν Αμπέντι συνελήφθη επίσης» μία ημέρα μετά τη σύλληψη του Χασέμ, του αδελφού του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, δήλωσε ο Άχμεντ Μπιν Σάλεμ, ένας εκπρόσωπος της Δύναμης Αποτροπής, μιας μονάδας της αστυνομίας που δηλώνει πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Ο αδελφός του φερόμενου βομβιστή αυτοκτονίας γνώριζε το σχέδιο επίθεσης

Ο αδελφός του φερόμενου δράστη της επίθεσης στο Μάντσεστερ ομολόγησε μετά τη σύλληψή του ότι γνώριζε για την προετοιμασία της επίθεσης και ότι είναι και ο ίδιος μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε σήμερα μια μονάδα των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης.

Ο Χασέμ Αμπέντι, που συνελήφθη την Τρίτη, «είπε ότι ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους μαζί με τον αδελφό του Σαλμάν Αμπέντι (…) και ομολόγησε ότι ήταν παρών στη Βρετανία το διάστημα της προετοιμασίας της επίθεσης» επισημαίνει σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook η Δύναμη Αποτροπής, μιας μονάδας της αστυνομίας που δηλώνει πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Πηγή: koolnews.gr