Από παραγκούπολη, αυτό το χωριό έγινε έργο τέχνης (pics)
Το Kampung Pelangi, είναι ένα μικρό χωριό στην Ινδονησία, που μεταμορφώθηκε από μια παραγκούπολη σε ένα χωριό που θυμίζει ουράνιο τόξο!

Τουλάχιστον 232 σπίτια στο χωριό μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης και το makeover το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η κυβέρνηση της χώρας κόστισε περίπου 22.000 δολάρια!

Το όραμα για την ιδέα για τη μεταμόρφωση του χωριού του είχε ο 52χρονος Slamet Widodo διευθυντής του γυμνασίου.


Οι δημιουργικές ζωγραφιές που κοσμούν τα τείχη των στενών διαδρόμων σφύζουν από ζωή και δίνουν παλμό σε ολόκληρο το χωριό.


Οι επενδύσεις που έγιναν για την ανακαίνιση της πρώην παραγκούπολης είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν σύντομα καθώς οι τοπικές επιχειρήσεις βλέπουν ήδη αύξηση των πωλήσεων σε σουβενίρ και τοπικά προϊόντα.





Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ξυλουργός φύτεψε 450 δέντρα και παράτησε τη δουλειά του για να ζήσει αποκλειστικά από αυτό: «Είμαι 100% αυτάρκης»
- Ο Τζίμι Κίμελ λέει ότι το αστείο του παρερμηνεύθηκε: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει στην απόλυσή του
- Ψαράδες έσωσαν σπάνιο δίχρωμο αστακό και τον δώρισαν σε ενυδρείο: Είναι μισός πορτοκαλί, μισός καφέ