Του έπεσαν τα ναρκωτικά μπροστά στον δικαστή (vid)

Gazzetta team
Του έπεσαν τα ναρκωτικά μπροστά στον δικαστή (vid)
Η γκάφα του αιώνα - Κατέθετε στο δικαστήριο για μια απλή παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Τη μάλλον ατυχή απόφαση να πάρει μαζί του στο δικαστήριο τα ναρκωτικά του, τη μέρα που κλήθηκε να απολογηθεί για μια απλή παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, θα πληρώσει πολύ ακριβά ένας 39χρονος Αμερικανός από το Κλίβελαντ του Οχάιο.

Κι αυτό γιατί, ενώ κατέθετε μπροστά στον δικαστή, o Lemar Reed έριξε κατά λάθος στο πάτωμα το σακουλάκι με την κοκαΐνη που είχε μαζί του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί τελικά με πολύ βαρύτερες κατηγορίες από ένα παράνομο παρκάρισμα.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, το απίστευτο περιστατικό συνέβη την ώρα της κατάθεσης του 39χρονου, ενώ εκείνος «έπαιζε» με το καπέλο του, περιμένοντας να τακτοποιήσει ο δικαστής τα χαρτιά του. Το σακουλάκι με τα ναρκωτικά, το οποίο βρισκόταν πιθανόν σε μια κρυφή θήκη στο εσωτερικό του καπέλου, έπεσε μπροστά στα πόδια του Reed, χωρίς εκείνος - αλλά ούτε και κανείς άλλος - να το προσέξει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα ναρκωτικά παρέμειναν στο πάτωμα για μια ολόκληρη ώρα, προτού τα προσέξει ένας υπάλληλος του δικαστηρίου και αναγνωρίσει την παράνομη ουσία. Στο μεταξύ, ο Reed είχε ήδη αποχωρήσει, αφού το δικαστήριο του επιδίκασε ένα μικρό πρόστιμο για την παράβασή του. Όταν ωστόσο επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά ότι η άσπρη σκόνη ήταν όντως κοκαΐνη, εκδόθηκε αμέσως ένταλμα για τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών λίγη ώρα αργότερα.

Πηγή: protothema.gr