Λαμπάδιασε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στην Πάτρα!

Gazzetta team
Λαμπάδιασε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στην Πάτρα!
Μαθητές και καθηγητές του 3ου λυκείου της Γλυφάδας Αττικής επέβαιναν στο λεωφορείο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά - Είναι όλοι καλά στη υγεία τους

Μαθητές και καθηγητές του 3ου λυκείου της Γλυφάδας Αττικής επέβαιναν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο διώροφο τουριστικό λεωφορείο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, τη στιγμή που κινείτο στην περιμετρική οδό της Πάτρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ