Η ΔΕΗ προσέλαβε «Καλλιτεχνικό Διευθυντή»!

Gazzetta team
Η ΔΕΗ προσέλαβε «Καλλιτεχνικό Διευθυντή»!
Με αμοιβή 15.000 ευρώ για 8 μήνες - Νέο... «φάλτσο» την ώρα που η Επιχείρηση αντιμετωπίζει ευθέως πλέον ζήτημα οικονομικής επιβίωσης

Στον μύθο του Τιτανικού σύμφωνα με τον οποίο η ορχήστρα έπαιζε μέχρι και τη στιγμή που το πλοίο βυθιζόταν, παραπέμπει όλο και περισσότερο η ΔΕΗ η οποία φρόντισε στην παρούσα συγκυρία να αποκτήσει και Καλλιτεχνικό Διευθυντή!

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προσλάβει 2.338 αρχαιολόγους για 8 μήνες και να χρεώσει τη μισθοδοσία τους στη ΔΕΗ ήρθε τώρα και η σειρά της πλήρωσης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, όπως αναφέρει το cnn greece.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζει ευθέως πλέον ζήτημα οικονομικής επιβίωσης λόγω του μειωμένου κύκλου εργασιών και των χιλιάδων απλήρωτων λογαριασμών.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η διοίκηση της εταιρείας παραδέχθηκε ότι προχωρά σε προσωρινές... «μικρές επιβαρύνσεις» των λογαριασμών παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα παλαιότερα ηλεκτροσόκ και αδυνατεί να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι ψιλά γράμματα καθώς πρώτη η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προστατεύει να να εποπτεύει της δημόσια επιχείρηση φρόντισε να την χρησιμοποιήσει για την τακτοποίηση της εκλογικής της πελατείας.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής που επιβάλει στις δημόσιες επιχειρήσεις να επωμιστούν το κόστος των προσλήψεων και να υποστηρίξουν την διόγκωση του δημόσιου τομέα η ΔΕΗ προσλαμβάνει για διάστημα 8 μηνών Καλλιτεχνικό Διευθυντή για τις υπηρεσίες του οποίου θα πληρώσει 15.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για την επιλογή των μελών της χορωδίας, που θα προέρχονται από το προσωπικό της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Στις αρμοδιότητες του θα είναι επίσης η πρόταση προς τη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ την, για καλλιτεχνικούς λόγους, παύση μελών, αλλά και την εγγραφή νέων για την ανανέωση της χορωδίας, εφόσον αυτό απαιτηθεί.



Πηγή: protothema.gr