Εφευρέσεις που έρχονται κατευθείαν από το μέλλον! (pics)

Gazzetta team
Εφευρέσεις που έρχονται κατευθείαν από το μέλλον! (pics)
Φανταστείτε να περιμένετε το λεωφορείο στο κρύο φορώντας μπουφάν με ενσωματωμένο θερμαντήρα ή να κάνετε βόλτα με τα πατίνια-σκέιτμπορντ.

Έξυπνα αντικείμενα που σίγουρα θα θελήσεις κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον ν' αποκτήσεις.

Αιωρούμενο φωτιστικό

1

Πρόκειται για μια ασύρματη λάμπα που αιωρείται πάνω από μια μικρή ξύλινη βάση, στην οποία υπάρχουν ενσωματωμένοι μαγνήτες. Καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια.

Μπουφάν με ενσωματωμένο θερμαντήρα

2

Το συγκεκριμένο μπουφάν διαθέτει ειδικά στοιχεία θέρμανσης στο πίσω μέρος, το στήθος και τον καρπό. Με τη βοήθεια ειδικών αισθητήρων, μπορείτε να ρυθμίσετε την έξοδο θερμότητας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

2 σε 1: πατίνια και σκέιτμπορντ

3

Το συγκεκριμένο σκέιτμπορντ, έχει 2 τροχούς των 25 εκατοστών σε διάμετρο και άνετες πλατφόρμες για τα πόδια.

Ο βραστήρας του μέλλοντος

4

Αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να θερμαίνετε οποιοδήποτε υγρό θέλετε, απευθείας σε ένα φλιτζάνι, μπολ ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο. Μπορείτε να ζεστάνετε ακριβώς την ποσότητα νερού που χρειάζεστε, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο και ενέργεια.

Κινητό τηλέφωνο με την σαφέστερη πρόγνωση καιρού

5

Αυτό το κινητό θα μπορεί να δείχνει τον καιρό καθαρά και ρεαλιστικά, αλλάζοντας την εμφάνιση της οθόνης.

Φορητό εργαλείο αντιγραφής & επικόλλησης

6

Το «Copy & Paste» θα σας επιτρέπει να σαρώσετε και να εκτυπώσετε εικόνες, οπουδήποτε κι αν είστε. Απλά πιέστε το κουμπί και σαρώστε το αντικείμενο. Έπειτα, η εικόνα μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χρησιμοποιώντας μελάνι. Προς το παρόν, βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο.

Το εξαιρετικά ευέλικτο έξυπνο κινητό

7

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο κινητό, που μπορεί να αντέξει στο νερό με βάθος έως και 10 μέτρων. Ταυτόχρονα, μετατρέπεται εύκολα σε συσκευή που μπαίνει στον καρπό. Μπορεί να λειτουργήσει ως όργανο παρακολούθησης γυμναστικής και έξυπνο ρολόι. Οι κατασκευαστές υπόσχονται να βγάλουν τη δημιουργία τους στην αγορά, στο κοντινό μέλλον.

Πηγή: newsbeast.gr