Σε Άργος και Λάρισα κλοπές από ανήλικους

Gazzetta team
Σε Άργος και Λάρισα κλοπές από ανήλικους
Στον Δήμο Άργους - Μυκηνών ο ανήλικος μπήκε σε σπίτι και άρπαξε χρήματα και δύο κινητά- Στη Λάρισα δύο ανήλικοι έκλεψαν δύο ποδήλατα

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους η κλοπή που έγινε το πρωί του Μ. Σαββάτου από το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών και ο ανήλικος δράστης συνελήφθη. Το ανήλικο Ελληνόπουλο είχε βρει ανοιχτή την πόρτα και είχε τρυπώσει στο σπίτι χωρίς να τον αντιληφθεί η ιδιοκτήτρια. Άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό που βρήκε και δύο κινητά και το έβαλε στα πόδια. Όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο μικρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που άσκησε στον ίδιο δίωξη για κλοπή και στους γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι γονείς δυο πιτσιρικάδων οι οποίοι συνελήφθησαν στη Λάρισα από αστυνομικούς του Β’ τμήματος της πόλης, επειδή έκλεψαν δύο ποδήλατα. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εξακριβώσουν ότι τις κλοπές είχαν διαπράξει ένας 17χρονος και ένας 16χρονος, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα ποδήλατα. Γονείς και παιδιά παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr