Ξαφνικά η Kendall Jenner εξόργισε όλο τον κόσμο (pics)

Gazzetta team
Ξαφνικά η Kendall Jenner εξόργισε όλο τον κόσμο (pics)
H συμμετοχή της στη νέα διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενε κανείς από τον κόσμο.

Μπορεί η Kendall Jenner να έγινε το πρώτο μοντέλο μετά την Cindy Crawford που συμμετείχε σε διαφήμιση της Pepsi, όμως το όλο concept της δεν άφησε την γλυκιά γεύση που αφήνει το γνωστό αναψυκτικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.... Στο video που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη, η 21χρονη βρίσκεται εν μέσω μίας φωτογράφισης όταν ξαφνικά περνάει μία πορεία έξω από τον χώρο που βρισκόταν και αποφασίζει να συμμετέχει και αυτή, μετά το νεύμα ενός νεαρού.

Σε κάποια φάση, η όλη διαμαρτυρία σταματάει μπροστά από ένα μπλόκο αστυνομικών και κάπου εκεί αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο το μέλος της οικογένειας Kardashian. Προσπερνάει τους συμμετέχοντας στην πορεία, οι οποίοι εκπροσωπούν την διαφορετικότητα στην κοινωνία, αρπάζει μία Pepsi και την προσφέρει σε έναν αστυνομικό.


Αυτή ήταν και η στιγμή που εξόργισε περισσότερο τον κόσμο, καθώς είναι σαφέστατος παραλληλισμός με την viral φωτογραφία από την πορεία «Black Lives Matter» με την νεαρή μπροστά από ένα πιο σκληρό μπλοκ αστυνομικών.

Μάλιστα το κράξιμο επεκτάθηκε και στο γενικότερο σενάριο της διαφήμισης, καθώς πολλοί υποστήριζαν οτι προσπαθούσε να περάσει ένα πιο ανθρώπινο προφίλ για την αστυνομία στις ΗΠΑ, την ώρα που υπάρχουν καθημερινά φαινόμενα ρατσισμού, αυθαιρεσίας, ατιμωρησίας και σκληρότητας από τις αρχές της χώρας.

Η Pepsi πάντως, σε σχόλιο της, τόνισε πως «είναι μία παγκόσμια διαφήμιση που αφορά ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες που ενώνονται με αρμονία. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσει».