Αναβάθμιση λογισμικού για iPhone, iPad και Apple Watch

Gazzetta team
Αναβάθμιση λογισμικού για iPhone, iPad και Apple Watch
Αν διαθέτετε κάτι από τα iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch ή ακόμα και όλα αυτά, καλό είναι να δείτε αν η συσκευή σας έχει νέο update για να κατεβάσετε.

Η Apple διέθεσε τα iOS 10.3 και watchOS 3.2, με τις νεότερες αυτές εκδόσεις να φέρνουν νέα χαρακτηριστικά, όπως (στην περίπτωση του iOS 10.3) δυνατότητα εύρεσης των AirPods σας μέσω του Find My iPhone app , είτε μέσω ηχητικής ειδοποίησης, είτε δείχνοντάς σας το τελευταίο γνωστό σημείο που βρισκόταν.

Μπορείτε μέσω Siri να πληρώσετε λογαριασμούς, να ελέγξετε τα καύσιμα του αυτοκινήτου σας, τις κλειδαριές, τα φώτα κ.λπ., ενώ και το Apple Music έρχεται με μικρές βελτιώσεις όσον αφορά την πλοήγηση και ποια πληροφορία σας δείχνει ανά πάσα στιγμή.

Αν θέλετε μπορείτε να ενοικιάσετε ταινίες μέσω του iTunes σε μια σας συσκευή και να την παρακολουθήσετε σε όποια άλλη επιθυμείτε.

Τέλος έρχεται και η πολυπόθητη αλλαγή του file system με το HFS+ να δίνει τη θέση του στο APFS.

Οσον αφορά το watchOS 3.2, αυτό σας φέρνει το Theater Mode το οποίο αφήνει τη συσκευή σε silent mode και με σβηστή οθόνη μέχρι να την αγγίξετε μια φορά ώστε να μην σας χαλάσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα όταν δεν θέλετε.

Η Siri συνεργάζεται πλέον με apps για γυμναστική, για αποστολή μηνυμάτων, πληρωμές κ.λπ.

Πηγή: enternity.gr