Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την τελευταία, περίεργη φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ-Ουν (pics)

Gazzetta team
Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την τελευταία, περίεργη φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ-Ουν (pics)
Ένας ειδικός στα θέματα της Βόρειας Κορέας εξηγεί για την φωτογραφία που προκάλεσε εντύπωσε σε όλο τον κόσμο!

Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι γνωστός για την προσεκτική διαχείριση της δημόσιας εικόνας του.

Μια πρόσφατη φωτογραφία όμως που κυκλοφόρησε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας δείχνει μια διαφορετική πλευρά του Kim. Μια πλευρά του που δεν είχαμε συνηθίσει.

Στην περίεργη φωτογραφία, ο αυταρχικός και απόμακρος Kim Jong-Un απεικονίζεται να «επιτρέπει» αξιωματούχους του καθεστώτος να πηδούν στην πλάτη του, σαν να πανηγυρίζουν... γκολ!

Και ασφαλώς προκλήθηκαν αρκετές συζητήσεις καθώς είναι γνωστό ότι ο Κιμ εγκρίνει όλες τις φωτογραφίες πριν εκείνες δημοσιευθούν και το τελευταίο πράγμα που θα επέτρεπε να βγει προς τα έξω είναι μια εικόνα του πιο... χαλαρή και με όχι αρκετή πυγμή!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Michael Madden, ειδικό στα θέματα της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα του σε κάτι λίγο πιο φιλικό.

Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν θα τολμούσε να το κάνει αυτό στον πατέρα του ή στον παππού του, οι φωτογραφίες τους πάντα τους έδειχναν απομονωμένους, με τους υπόλοιπους ανθρώπους στο κάδρο να τους κοιτούν με φόβο!

«Προσπαθούν να κάνουν ένα total makeover στο ίματζ του Kim! Θέλουν να τον συστήσουν ξανά στον υπόλοιπο κόσμο και να δείξουν ότι είναι ανθρώπινος και όχι ένας σκληρός δικτάτορας που έχει στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκτελεί τους αντιφρονούντες. Του έχουν προτείνει μάλιστα να αφήσει και μούσι επειδή οι χίπστερς είναι στην μόδα», καταλήγει ο ειδικός.

Αυτό να δούμε και τι στον κόσμο...